SALAŞ, RAHAT VE ŞIK!

03-10-2019 15:11
SALAŞ, RAHAT VE ŞIK!

Salaş ve Rahat Şıklığı Keşfedin

Salaş giyim stilinin geçmişi aslında çok eskilere dayanıyor. Her giyim stilinde olduğu gibi salaş tarz da kendi içerisinde bazı odak noktalara sahiptir. Bu odakların başında da konfor geliyor. Yani bu giyim tarzını rahat ve konforlu kıyafetler oluşturuyor da denebilir. Büyük beden kadınlar arasında da salaş giyim tarzı bir hayli popülerlik kazandı. Konforundan ödün vermek istemeyenler kadınlar için kuşkusuz en çekici giyim stili salaş tarzdır.

Elbette salaş kombinler yapmak yani bu giyim stiline sahip olmak şıklıktan ödün verildiği anlamına gelmiyor. Hem şık hem de rahat kıyafetlerin kullanılmasıyla elde edilen bu stili benimseyen çok sayıda kadın var. Bu kişiler aynı zamanda en yeni trendlerin temsilcisi de olmayı başarıyor. Dolayısıyla siz de salaş giyim tarzını benimseyebilir ve beraberinde girdiğiniz her ortamda şıklığınız ile tüm bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz.

Moda, rahat kıyafetler ile oluşturulan salaş tarzı da her yıl etkisi altına alabiliyor. Yeni sezonda tarzı net bir şekilde gösteren yepyeni parçalar da görücüye çıkıyor. Böylelikle mükemmel bir şıklık yakalamak ve modaya uygun parçalarla harika kombinler yapmak da mümkün hale geliyor. Eğer siz de bu giyim tarzına sıcak bakmaya başladıysanız salaş kombin hazırlama rehberine hemen göz atın.

Salaş ve Şık Kombin Hazırlama Rehberi

Salaş giyim tarzına uygun kombinler hazırlamak için dikkat etmeniz gereken ilk unsur spor ayrıntılara kombinlerinizde bol miktarda yer vermenizdir. Çünkü özgür giyim tarzı gibi farklı isimlerle de anılan bu tarz sportif ve enerjik bir görünüm sergilemeyi de kapsıyor. Dolayısıyla seçtiğiniz tüm parçaların spor giyim tarzına da uygun olması en önemli tüyolardan biridir. Sadece belirli giyim ürünlerinin bu tarza uygun olduğunu düşünmeyin. Aklınıza gelebilecek her türlü giyim ürünü salaş stile uyarlanabilir. Etekten pantolona, bluzdan tuniğe kadar dilediğiniz giyim ürünlerini tercih edebilirsiniz. Önemli olan seçtiğiniz parçaların bu stile uygun olmasıdır.

Asimetrik kesimler salaş giyim tarzının bel kemiğini oluşturuyor. Gardırobunuzu yenilerken bol miktarda asimetrik kesime sahip kıyafetlerden temin etmeyi unutmayın. Sadece etekler ya da elbiseler değil tişörtler, şortlar ve daha pek çok farklı kıyafet asimetrik kesime sahip olabilir. Bu parçalardan bol miktarda temin etmeniz durumunda her sabah kombin hazırlamanız daha kolay olacaktır.

Pastel renk tonlarını tercih etmek, salaş giyim tarzının daha net bir şekilde ortaya konmasını sağlayabiliyor. Parlak renkler yerine daha soft renk tonlarına yönelmenizde fayda var. Bununla birlikte desen seçimine de dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın. Özellikle salaş elbiseler arasından tercih yaparken elbiselerin nasıl desenler içerdiğini gözden geçirmelisiniz. Tercihinize mutlaka desensiz düz kumaşlardan hazırlanmış tasarımlardan yana yapmak zorunda değilsiniz. Ancak ekose desen gibi klasik giyim tarzı ile bütünleşmiş yani farklı bir giyim tarzıyla bir bütün olarak değerlendirilen desenlerden uzak durmanız gerekiyor.

Oversize parçalar da salaş giyim tarzı için gayet uygundur. Hatta bu giyim tarzının en önemli temsilcilerinden biri oversize kıyafetler oluyor diyebiliriz. Büyük beden kadınlar üst parça olarak oversize tasarımlara yönelmelidir. Alt parça olarak da vücudunuza tam olarak oturan bir modeli tercih edebilirsiniz. Böylelikle zarif ve şık görünürken salaş giyim tarzını da yakalamış olacaksınız. Gardırobunuzda mevcut olan ve sade bir görünüme sahip olan kıyafetler salaş kıyafetler ile kombinlenebilir. Gardırobunuzda bulunan kıyafetleri de bu şekilde değerlendirmiş olacaksınız.

Büyük Bedende Rahat Giyim Modası

Büyük beden kadınlar için salaş şık kombinler hazırlamak ekstra bir çaba gerektirmiyor. Diğer giyim stillerinde olduğu gibi yine bazı kurallara dikkat ederek kombin hazırlamayı deneyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli unsurlardan biri modayı yakın takibe almaktır. Çünkü demode bir görünüm sergilemeyi hiçbir kadın istemez. Her yeni sezonda salaş giyim tarzı kadın giyim ürünleri değişebiliyor. Modayı takip ederek tarzınızı trend parçalar ile yenilemeniz gerekiyor.

Bununla birlikte büyük beden rahat giyim ürünleri arasından seçim yaparken vücut tipinizi de göz önünde bulundurmanızda fayda var. Elma tipi, armut tipi ve kum saati tipi arasından hangisi sizin vücut tipiniz ise bunu belirleyin. Sonrasında yeni sezon salaş tarz kıyafetler arasından kendi vücut tipinize uygun olan parçaları seçin. Şık ve iddialı görünmek büyük beden kadınlar için işte bu kadar kolay!

Bu arada online sipariş sitemizde salaş ve şık kıyafetler bulabilir, bu tarzın en şık temsilcilerinden biri de siz olabilirsiniz. Her yıl tamamen modaya ve trendlere uygun olan en şık parçaları sizlerin beğenisine sunuyoruz. Online sipariş sitemizde yer alan tasarımların tamamı büyük beden kadınlar için özel olarak dizayn ediliyor. Bu nedenle gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilir ve konforu şıklıkla buluşturan parçalarda zahmetsiz kombinler hazırlayabilirsiniz. Sizlere sadece belirli bir kalitenin üzerinde olan giyim ürünlerini sunuyoruz. Alışveriş yaparken kumaş kalitesi ya da dikiş kalitesi gibi konularda herhangi bir endişe duymanıza gerek kalmıyor.

En Rahat ve Salaş Tarzları Keşfedin

Her kadın salaş giyim tarzını hayatının bir döneminde mutlaka denemiştir. Çünkü daha önce de değindiğimiz gibi bu giyim tarzının temelinde rahatlık yatıyor. Rahat ve konforlu kıyafetlerle kombin yapmanın keyfi bir başka! Bu keyfi daha önce yaşamadıysanız şimdi tam zamanı ve hemen birkaç parça temin ederek kombin hazırlamaya başlayabilirsiniz. Bunun için de online sipariş sitemizde yer alan en rahat giyim ürünlerini mercek altına alın. Her türlü giyim tarzına uygun olan büyük beden kadın giyim ürünlerini sitemizde sizlerin beğenisine sunuyoruz. Bu tasarımlar arasından konforlu olanları tercih ederek salaş giyim tarzına ilk adımı atabilirsiniz. Eğer bu stil hoşunuza giderse gardırobunuzu yenilemek için kolları sıvayabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.