BÜYÜK BEDEN ELBİSELER MERCEK ALTINDA

14-11-2019 16:40
BÜYÜK BEDEN ELBİSELER MERCEK ALTINDA

 

Enerjini doğru elbise seçimi ile yükselt!


Cıvıl cıvıl bir bahar ve yaz bize göz kırpıyor. Havalar, üzerindeki rehaveti atarken bizim hala uyuşuk ruh halinde kalmamız doğru olmaz. 'An'a uyumlanmada modadan rehberlik alın.  Büyük Beden Elbise Modellerinizi içinizde baharın ve yazın enerjisini oluşturacak renklerden ve tarzlardan seçin.  

 

Desen detayı

 

Elbisenin üzerinize yakışmasını sağlayan etken sadece modeli olmuyor. Desen de elbise seçiminde büyük önem taşıyor. Elbisenin tamamında, hatta sadece küçük bir bölümünde yer alan desenler, tarzı büyük ölçüde etkilediği gibi bedeninize de vurgu yapıyor. Elbisenin hangi konseptte kullanılabileceği ve hangi konseptlere uyum sağlamayacağı da, desen detayıyla belirlenebiliyor.

Büyük beden elbise koleksiyonlarında sıkça rastladığımız ve modası neredeyse hiç geçmeyen çizgili desen ve kareli desen, tercih sıralamasında her zaman başta olabilir, sakınca yok!

Kareli tercihinizi ister siyah-beyaz olarak ister İskoç tarzı şeklinde yapabilirsiniz. İkisi de göz alıcı duruyor. Çizgili deseni ise dikine kullanmak, formunuzu uzatmak ve inceltmekte etkili olacaktır. 

 

Volan Sahnede!

 

Son birkaç sezondur başta elbiseler olmak üzere pek çok parçada volan detayına rastlamak mümkün.

Kumaşın verev kesilmesiyle ortaya çıkan volan, bulunduğu her yerde varlığını baskın biçimde hissettiriyor. Flamenko ritminin modadaki sembolü, sezonun elbise koleksiyonlarına da uzak coğrafyalardan gelen bu kıpır kıpır melodiyi taşıyor.

Bu sezon özellikle kol tasarımlarında kendini belli ediyor. Etek bölümü volanlı tasarımlar da şıklık sembolü olarak tercih edilebilir. Ofisten şık davetlere kadar pek çok yerde size eşlik edebilir.

 

Işıltılı Ayrıntılar

 

Eğer ışıltıyı seviyorsanız, sezon size de şans tanıyor. İnci işleme, boydan boya düğme, parlak kumaş gibi detaylar, tasarımlarda öne çıkıyor. 

Elbiselerin özellikle göğüs, kol gibi çeşitli bölümlerinde karşımıza çıkan bu detaylar, denim kumaş gibi spor özelliklerle buluştuğunda günlük sokak modasını da göz kamaştırıcı hale getirmeyi başarıyor.

 

Her Zaman Her Yerde Denim

 

Denim elbiseler hem rahatlık hem de şıklık sembolü olmayı sürdürüyor. Vücuda tam oturmayan, hafif bol, diz hizasında ya da dizin hemen altında biten bir denim elbise, bu sezon dolabınızın kurtarıcı parçası olabilir. 


Sezon Trendleri Büyük Beden Stil Com’da

 

Tarzınıza renk katacak onlarca model elbise Büyük Beden Stil koleksiyonlarında sizi bekliyor.

Sizin stilinizi yansıtacak Büyük Beden Elbise modelerini online mağazamızdan inceleyebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.