BİR HIRKAYLA ÇOK STİL!

04-11-2019 09:50
BİR HIRKAYLA ÇOK STİL!

Kombinde 'Hırka Etkisi'

 

Hırka, gardıropların bebeklikten itibaren kurtarıcı parçası. Dilediğiniz bir Bayan Hırka Kışlık modeliyle, kombinde özgün farklar meydana getirmeniz mümkün. Yeter ki doğru parçaları bir araya getirin.

 

Ofiste Hırka

 

Hem şık hem günlük, yani casual giyimin en kullanışlı parçalarından biri olan hırka, özellikle yılın soğuk dönemlerinde sadece soğuktan koruma işlevini yerine getirmekle kalmıyor, aynı zamanda kombinin ofise uyarlanmasına da yardım ediyor.

Hırkayla casual ofis kombinleri oluşturmak için basit detaylara dikkat etmek yeterli. Koyu renkli ve uzunluğu dizi aşmayan bir hırka modeli, spor bir kombinin ritmini ofis ortamına uyum sağlayacak şekilde düşürebiliyor. Böylece, spor stilin yüksek enerjisini bir miktar kısarak, kombini klasik stile uyarlamış oluyorsunuz.

Hırka kullandığınız kombinde gömlek yerine dar kesimli bir bluz tercih etmeniz de daha uygun olabilir.

 

Hırkayla Salaş Şıklık

 

Hırkanın başrolde olduğu stillerden biri kuşkusuz, salaş stil.

Salaş tarz, konforu ön planda tutuyor ve spor bir karaktere sahip. Bu nedenle, hırkayı jeanle birlikte kullanmak, kombinde salaş etkinin ortaya çıkması için çoğu kez yeterli oluyor.

Diz hizasındaki ve daha uzun modeller, salaş stile en kolay uyarlanabilecek alternatiflerden. Geniş hacimli çantalar ve sneakerlarla salaş kombinleri tamamlayabilirsiniz.

 

Hırkayla Modest Stil

 

Son yılların adından sıkça bahsettiren akımlarından biri, modest giyim tarzı.

Modest tarz rahat, sade, çoğunlukla dekoltesiz ve modern parçaların bir araya gelmesiyle oluşuyor. Sadelik, hem kombini meydana getiren parçaların tasarımında hem de bütün olarak kombinde uygulanması gereken en önemli kural.

Sokak için kullanılabilecek bir modest kombin yaratmada desensiz, tek renkli bir elbise ve onu hareketlendirecek bir hırkadan yardım alınabilir. Modest stilde hırka, diğer kıyafetlerdeki sadeliğin monoton bir görüntü yaratmasını önlemede kullanılacak iyi bir hareketlendirici detay olacak.

 

Bohem Stilde Hırka

 

Bohem stil de konforu şıklıkla bir araya getirenlerden.

Batik desenin, püsküllü süetlerin, tüy detaylı aksesuarların, yarım bot gibi ayrıntıların başrolde olduğu bohem stili kışa uyarlamada uzun hırkalardan yararlanabilirsiniz. Örme hırkalar, bohem tarzın ihtiyacı olan salaşlığı başarıyla sağlayacaktır.

 

Hırkada da Şık Tasarımlar Burada!

 

Dilediğiniz konsepte kolayca uyarlayabileceğiniz kullanışlı hırka tasarımları Büyük Beden Stil koleksiyonlarında! Birbirinden şık Büyük Beden Hırka Ceket çeşitlerine online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.