Beden İmajıyla Barış; Kendini İyi Hisset!

07-12-2023 20:57
Beden İmajıyla Barış; Kendini İyi Hisset!



Son yıllarda sosyal medyanın yarattığı filtrelerinde etkisiyle, beden imajımızı çok daha fazla sorgular olduk. Beden imajıyla barışmak ve kendine değer vermek gerçekten önemli bir süreçtir. Bunun önemli adımları:



Benlik Saygısı Kendi Bedenini Kabulle Başlar.

Benlik saygısı, kendiniz hakkında ne hissettiğinizdir. İlk adım kendini kabul ve içsel konuşmalarınızı olumlu olana yönlendirmektir. Mesele neden saçlarım kıvırcık değil olmamalı, düz saçlarınızı en iyi haline getirmek olmalıdır. Başkalarıyla kendinizi kıyaslamaktan kaçının. Herkes kendine özgü bir güzellik ve değer taşır.


Güçlü Yanlarını Öne Çıkar.

Beden imajınızı güçlendirmenin etkili yollarından biri, güçlü yanlarınıza odaklanmaktır. Düz saçlarınıza güveniyorsanız,vurgulayıcı kesimleri deneyebilirsiniz. Yüzünüzde iri gözleriniz varsa, onları ön plana çıkaran makyajı tercih edebilirsiniz. Kilonuz için vücut yapınıza uygun doğru tarzla, stilinizi güçlendircek kıyafet seçimleri yapabilirsiniz. Kendinize iyi bakmak, sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemek bedeninizle barışmanıza yardımcı olabilir.


Zayıf Yanlarını Güçlendir.

Zayıf yanlarına, güçlendirilecek alanlar olarak bakmayı dene! Yani eğer cildin yeteri kadar parlak değilse,onun parlaklığı arttıran doğru yolu bulmalısın. Çözüm herkesin kullandığı ürünler değil sana özel çözümler olabilir. Sorun yaşadığımız konuları bize özel çözümler üretecek gerçek uzmanlara danışarak, hayatımızda değişimler yaratabiliriz.


Yeni Başlangıçlar Yapmayı Dene.

Hayatınızda yaptığınız her yeni başlangıç ve o konuda uzmanlaşmaya çalışmak kendinizle ilgili heyecan yaratır. Özellikle entelektüel açıdan geliştikçe, odağınız sadece beden imajınız olmaktan çıkar. Bedensel yatırıma yaptığınız harcama bir süre haz verebilir, ama içsel olarak iyi hissetmedikçe, daha iyisi için sonu gelmez bir süreç içine girersiniz. Yeni bir hobi edinmek, sağlıklı bir yaşam tarzına başlamak, yeni bir eğitime adım atmak, pozitif değişimlere kapı aralayacaktır. Mesela farkındalık meditasyonu gibi içsel dinginlik sağlayan uygulamalar, bedeninizi ve duygusal durumunuzu anlama ve çözüm bulma konusunda size yardımcı olabilir.


Ait Olmak, Sosyalleşmek. 

Arkadaşlarımız, kendi seçtiğimiz ailemizdir. Eğer seçimlerimizi doğru yaptıysak, nasıl görünürsek görünelim onlar bizi kabul ederler. Ve bir gruba ait olmak bizi kesinlikle iyi hissettirir. Genel olarak ailenize, arkadaşlarınıza eğer kendinizi hiç bir yere ait ve hiç bir yerde iyi hissetmiyorsanız bu kendinizi daha çok sorgulamanıza neden olur. Bu konuda profesyonel yardım alıp, duygusal olarak desteklenerek, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Nerede ve kimlerle iyi hissettiğinizi keşfedin!


Unutmayın ki İyi hissetmek, doğuştan gelen önemli bir hakkınız. Buna engel olan zihninize ve öğrenilmiş davranışlara engel olun. Kendinizi iyi hissettiğiniz anları yakalama konusunda ısrarlı olun. Enerjinizi gerçek potansiyelinizi keşfetmeye odaklayın.

Biz www.buyukbedenstil.com olarak büyük beden kadın giyimde özgür seçimler yapmanızı, kendinizi olduğunuz gibi sevmenizi, beden imajınıza olumlu bir perspektifle bakımanızı önemsiyoruz. Bunun için herkesi kendi özgün stiliyle kabul ediyor, seviyor ve 'Stilinle İyi Hisset' sloganını benimsiyoruz.

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.